Hemma från skolan idag!

Idag har man varit hemma från skolan, har haft feber och imorgon åker man till vemdalen med familjen och Sannes pojkvän! Igår köpte jag ett par skridskor, skidstrumpor och ullstrumpor orkar inte lägga upp bilder på dom idag! Vi åker vid 12 imorgon, för Linnea ska gå i skolan tills 12 och ha nationella proven, hoppas bara att förkylningen har lagt sig imorgon. Får se om jag lägger upp något inlägg imorgon, annars blir det inget förens söndag / måndag! :)

Förkyld ._.

Idag var man i skolan, har börjat blivit förkyld! Ska ju till vemdalen på torsdag hoppas det har gått över då. När mamma kommer hem ska vi köpa skridskor och sen ska vi iväg och fira Pontus, han fyller 18 år! Grattis till dig Pontus!. Nu ska jag plugga biologi, spanska och engelska -.- :p

Söndag.

Idag har man varit med axel,amanda,john & lina vi satt typ inne hela dagen och kollade på film! Sen drog jag hem och då käkade vi, nu vet jag inte vad jag ska göra! Lägger upp lite bilder :)


Alice hemma igen!

Idag har man varit med victor, vi gjorde inte så mycket! efter det drog jag hem och då hade alice kommit hem! :D hon har varit i skara i en månad (alice är våran hund). En golden retriver, sen åt vi tacos och kollade på melodifestivalen nu ska jag se på en film som heter '' one million dollar baby '' tror jag ? XD Laddar upp bilder imorgon orkar inte göra det nu! Godnatt :)

Alice!

Idag har man varit med john och axel, vi gjorde inget speciellt! Efter det drog jag hem och nu väntar jag på att maten ska bli klar! Det blir kyckling, ris och curry! Efter vi käkat så ska vi sen en film, filmen heter colombiana! Handlar typ om en tjej som ska göra hämnd på dom som dödade hennes föräldrar!


studiedag, check!

Idag har man varit med axel hela dagen! Vi var mest ute med rocky och sen var vi typ bara ute och chillade, åt hemma hos axel! fick pasta carbonara. Var asgott! Åkte hen vid halv 6, sen har jag typ inte gjort någonting! ;) Imorgon är det skola igen! ._. känns dom det är lördag idag!

Studiedag imorgon!

Idag har jag varit med victor, vi gjorde inget speciellt efter det drog jag hem! Imorgon ska jag vara med axel, vi ska ut och åka skridskor på mälaren om inte mina skridskor är för små, annars får vi se vad vi ska göra!
Imorgon har vi studiedag, ska bli as skönt! För egentligen är torsdagar mina längsta dagar, slutar 4 då. Nästa torsdag och fredag är jag ledig från skolan för då åker jag till vemdalen ! 8D

RSS 2.0